Офіційний сайт школи

ВАС ВІТАЄ ДОРОШОВЕЦЬКИЙ НВК!

Субота, 27 Квітня 2024, 01.40.06

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 9 » День вчителя 2018
23.04.24
День вчителя 2018

Учителю! Ти йдеш по цій землі
І слід стає твій крок за кроком
Яскравим вогником у сутінках пітьми,
А все життя для тебе є уроком.

Ти бачиш те, що іншим не під силу,
І відповідь даєш на всі «чому?»
Ти не даремно тут, бо серце має крила,
Воно для всіх – віддать його кому?

Маленьким дітям, синьооким і чубатим,
Що ловлять погляд, кожен рух всяк час -
Це щастя вчителя – його багато,
І слід яскравий – вогник не погас.

 

  День вчителя - одне з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися.

  5 жовтня в нашій школі відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Свято для вчителів розпочалося ще у вестибюлі школи, де їх зустрічали учні 9-10 класів із осінніми квітами, а по школі лунала чудова музика. По дорозі до вчительської вчителі мали змогу ознайомитися із святковими стіннівками, які підготували учні школи.

  Також приємним було те, що учнівська Рада за погодженням директора школи провела День учнівського самоврядування. Педагоги, адміністрація закладу довірили учням самостійно вирішувати всі питання їхнього колективного життя. Справилися на «ВІДМІННО»: проводили уроки, організовували перерви, чергували в їдальні. Ми вкотре переконалися, що учнівський колектив у нас сильний і організований, з чіткою системою самоврядування й відповідальності перед суспільством за своє навчання та свої вчинки.

  Після уроків вчителі зібрались у актовій залі, та насолоджувались святковим концертом, який для них підготувала Рада учнівського самоврядування та педагоги-організатори.

  Під час святкового концерту вчителів привітала директор школи - Кітар Одарка Василівна, побажала колегам – миру, любові, терпіння, карєрного росту і хороших учнів. «Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує міцне здоров'я та довголіття. Бажаю Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!»

  Приємним сюрпризом для вчителів стала поява на сцені вчительського вокального колективу, який виконав для своїх колег чудову народну пісню.

  Кожен учень школи долучився до цього, по істині прекрасного свята - діти співали, танцювали, декламували вірші. Свято видалось на славу!

 

 

 

 

Переглядів: 1700 | Додав: Васильович | Рейтинг: 5.0/201
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту