Офіційний сайт школи

ВАС ВІТАЄ ДОРОШОВЕЦЬКИЙ НВК!

Середа, 17 Квітня 2024, 00.15.55

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 6 » День Знань 2018
13.07.55
День Знань 2018
Свято Першого дзвоника у Дорошовецькому НВК
Найсвітліша дорога в світі —
Це дорога до знань, до школи.
Пам’ятайте це, любі діти,
Не забудьте цього ніколи.
 
На початку вересня у нашій школі традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.
День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.
Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 12-ох першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.
 
Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.
Директор школи Кітар Одарка Василівна привітала всіх з чудовим святом Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Також нашу шкільну родину привітав голова Заставнівської районної держадміністрації Кітар Юрій Васильвич, який привітав вчителів, батьків та учнів з прекрасним святом – «Днем знань». День знань - це свято для всіх учнів, їх батьків, вчителів, а також усіх тих людей, які хоч якось пов'язані з обслуговуванням школярів. Але традиційно найбільше йому радіють ті, хто в цей день вперше йде до школи. Можна сказати, що 1 вересня для першокласників починається зовсім нове життя. Цей день є для них дуже хвилюючим і незабутнім. У всіх населених пунктах нашої країни 1 вересня можна бачити велику кількість ошатно одягнених першокласників, крокуючих з букетом квітів в школу, де для них проводяться урочисті лінійки, присвячені початку навчального року. Для першокласників дзвенить їх перший шкільний дзвінок. В учнів інших класів теж є привід для радості, адже вони знову зустрічаються з улюбленими вчителями та шкільними товаришами.
На нашому святі був присутній голова села – Димко Іван Васильович, який теж привітав першокласників, учнів старшої школи, вчителів, батьків зі святом Першого дзвоника. Вчителям побажав наснаги, здоровя та терпіння на професійній ниві, батькам терпіння та розуміння.
Молитву благословіння прочитав настоятель храму св. Василія о. Віталій Мензак, який побажав здоровя, наснаги, миру, творчості вчителям, батькам та учням школи.
Розпочався навчальний рік першим уроком - «Історичне значення Буковинського віча». Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даної теми є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.
У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!
 
Переглядів: 12375 | Додав: Васильович | Рейтинг: 5.0/39
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту